Válás előtt állsz és tele vagy kérdésekkel?

Elválok! e-book: Ebben a könyvben arra vállalkozom, hogy a válással kapcsolatos 

legfőbb kérdéseket felvázoljam, hogy segítsek átlátni ennek a folyamatnak 

az összetettségét… és mindezt a TE nézőpontodból.  

Ha nekem a kezembe adták volna évekkel ezelőtt ezt az anyagot, akkor nem bizonytalankodtam volna végig a következő három évet, míg végül kimondják a válást. De nem ezt adták, hanem csupa olyan könyvet, dvd-t és hanganyagot, amik arról akartak meggyőzni, hogy nincs menthetetlen kapcsolat, vagy azt ecsetelték, hogy honnan erednek a családi mintáink, milyen romboló hatású az egom, stb. Az biztos, hogy sokat tanultam magamról ezek hatására, csak éppen az idő rohant és nem volt a kezemben semmilyen útmutató. Még a kérdéseket sem láttam, hiába merültem el bizonyos területek válaszainak a hosszas tanulmányozásában.

Ez NEM az a könyv, amely segít neked abban, hogyan mentsd meg a házasságodat. Nem akarok mentőöveket dobálni a tajtékzó hullámok közé zuhant pároknak. Nem akarlak hitegetni, hogy „csak tenni kell érte” és minden rendbe jön. Akkor olvasd el ezta könyvet, ha úgy érzed, te megtetted azt, ami tőled tellett és nem megy tovább! 

Ha meghoztad a DÖNTÉST, de tele vagy kérdésekkel akkor segítek tisztán látni a viharban.  Ha még nem vagy biztos a dolgodban, akkor javaslom olvasd el először az „Elváljak?” –című döntéshozatali segédanyagot és csak aztán kezdj bele ebbe a könyvbe. 

Akkor fog mindez jól jönni számodra, ha…

  • Szeretnél felkészülni a rád váró főbb eseményekből 

  • Ha NEM CSAK szakemberektől szeretnél tájékozódni a válásról, hanem olyan embertől, aki nemrég még a TE helyedben érezte magát.  

  • Ha megnyugtat az, ha tisztában vagy a lényegi kérdésekkel és lehetséges válaszokkal

  • Ha szeretnéd mások tapasztalatait is megismerni

Aki ebben a cipőben jár, annak világos és egyértelmű segítségre van szüksége, méghozzá gyorsanNem vagyok párkapcsolati tanácsadó, sem e terület jogi szakértője, csupán egy hétköznapi ember, egy kemény időszakkal a háta mögött, aki már tudja, hogy milyen segítségre lett volna szüksége, mit csinálna másként, hogy szerettei és önmaga lelkivilága a lehető legkevesebbet sérüljön. Tehát nem egy szakkönyvet tartasz a kezedben, de ez a könyv lesz a legmegbízhatóbb társad, amivel együtt tudsz gondolkodni, ami figyelmeztet jó néhány dologra, mielőtt cselekednél.

Ebben a könyvben arra vállalkozom, hogy a válással kapcsolatos legfőbb kérdéseket felvázoljam, hogy segítsek átlátni ennek a folyamatnak az összetettségét. Közben igyekszem felhívni a figyelmet a lehetséges buktatókra, illetve azokra a tennivalókra, amelyek révén elkerülheted őket

 

Arra azonban, hogy lépésről lépésre mindent átvegyünk, ennek a könyvnek sem a terjedelme, sem a szerkezete nem alkalmas. Arra a célra hoztam létre a VÁLÓTÁRS ASSZISZTENS PROGRAMOT, amely a legnagyobb és legbiztosabb támaszt tudja adni neked a válás során. 

 

A könyv tartalma:

  • Válasszunk ki most egyetlen kérdést, ami segíthet rámutatni, hogy mennyire fontos a Te felkészültséged ebben a helyzetben!

    Mivel érdemes kezdeni, ha elhatároztad, hogy el fogsz válni? Semmiképpen sem azzal, hogy veszel egy nagy levegőt és bejelented párodnak a döntésedet! Ha mégis ezzel kezded, azzal elszalaszt megtenni egy sor olyan előkészületet, amiknek híján bizony könnyen kiszolgáltatottá válhatsz a válási procedúra folyamán és csak a másik félen, vagy a szerencsén fog múlni, hogy érdekeid ne sérüljenek szélsőséges módon. Jóval messzebbről érdemes indítani.

          Az első dolgod az, hogy tisztába legyél azzal, hogy te mit szeretnél, milyen lehetőségeid vannak, hogyan érdemes viszonyulnod a környezetedhez. Fejben kell dolgoznod, átgondolnod az alapvető a kérdéseket, tervezned, mérlegelned, erkölcsi határokat felállítanod még mielőtt bármilyen konkrét lépést tennél. Pl.: MIRŐL SZÓL A VÁLÁS?

         Az efféle kérdések a feleslegesség látszatát keltik, egy indulatokkal terhelt időszakban ezzel nem akar foglalkozni senki. Éppen ezért leszel előnyben és biztonságban, ha te veszed a fáradtságot és hajlandó vagy a válaszokat átgondolni. A válás szól rólad, a párodról, a gyermekeitekről (ha vannak), a tágabb családról és a pénzről.

Ez azért fontos, mert sokan a válás előtt és alatt annyira el vannak foglalva magukkal és a másik féllel, hogy mindent, ami ezen kívül esik, másodlagosnak tartanak, és arra használnak, hogy energiát nyerjenek a személyes párviadalukhoz. Ha azonban a gyerekekre, szülőkre, barátokra és a pénzre úgy tekintünk, mint energiaforrásra, akkor ezek elképesztő gyorsasággal fognak felmorzsolódni a háborúban és a végén ott állunk vesztesként – merthogy ebben nyerni nem lehet – teljesen egyedül, magunk körül a romokkal.

Az első pillanattól fogva tudatosítani kell magunkban, hogy minden tényező fontos, sőt értékesebb, mint a személyes mélyrepülésünk. Igen, még a pénz is. Hiába minden idea és nemes emberi érték, ha anyagilag kiszolgáltatottá válsz, annak nem csak te látod a kárát, hanem a másik felet hozod helyzeti előnybe (pl. akár a gyermekek elhelyezésének kérdésében). 

 

Tapasztalaton alapuló ismeretek

Ezer oldalakat lehet megtölteni a váláshoz kötődő ismeretekkel, de Neked csak arra van szükséged, amit használni is fogsz tudni a kapcsolat sikeres lezárásához.

Előrelátás és tervezés

A események kézben tartásának az alapja a lényegi információkra épülő, előrelátó tervezés. Enélkül kiszolgáltatottá válsz az események sodrásával szemben.

Felkészülés és "önvédelem"

Nem elég ismerni a válás folyamatát, ez nem elméleti vizsga. Ha másért nem, hát önmagad és szeretteid érdekében valós cselekedetekre van szükség.

Biztatás és ösztönzés

Időközben egy érzelmi hullámvasúton leszel és bizonyos pontokon nagy szükség lesz arra, hogy "valaki" visszarángasson és reálisan súlyozza az élethelyzetedet.

Szerezd be az ELVÁLOK! című e-bookot 

azonnali hozzáféréssel 2.900 Ft-ért!

 Ha megvásárolod az Elválok! című e-book-ot, és később úgy döntesz, hogy kihasználod az Asszisztens program 

által nyújtott előnyöket, akkor e könyv árát később levonjuk a program árából, így számodra az 

Asszisztens program csupán 17.090 Ft-ba fog kerülni! Ehhez nem kell mást tenned, 

mint megőrizned a mostani vásárlásnál kapott a kuponkódot és használni a következő vásárlásnál! 

Hogyan tudom letölteni a könyvet?  

Az E-book megvásárlásával kapsz egy belépési kódot, amivel a https://valotars.hu/ oldalra bejelentkezve máris elérhetővé válik számodra a letöltőfelület. A linkre kattintva letöltheted a PDF dokumentumot, amelyet bármilyen eszközön olvashatsz ezentúl.

 

Miben különbözik a könyv az Asszisztens programtól?  

Nem csak formátumukban különböznek, hanem alapjaiban. Míg az e-book terjedelméből és szerkezetéből adódóan a főbb kérdésekkel tud csak foglalkozni, addig a program olyan lesz a válás során, mint egy interaktív térkép, tele figyelmeztető jelekkel, kezelési útmutatóval és minden “megállónál” bőséges és súlyozott információval. 

Miért a könyvet válasszam az Asszisztens program helyett?  

A könyv megírásával az volt a célom, hogy egy teljesen új nézőpontból – a Tiédből – mutassam meg a válás összetettségét és azt, hogy milyen is ennek a gyakorlati megközelítése. Mintegy ízelítő ez, tényleges és részletes segítséget azonban csak a Válótárs Asszisztens program keretein belül tudok adni, mely tartalmazza a könyvben leírt ismereteket is. Ha célravezetőnek találod az anyagot és megvásárlod Asszisztens programot, azt kedvezményes áron (e könyv árával csökkentve) kapod meg. 

Van pénzvisszafizetési garancia, ha nem tetszik?  

Igen minden anyagomra 10 napig 100%-os, kérdés nélküli garanciát vállalok. Bár legjobb tudásom szerint állítom össze őket, és igyekszem mindig ár-érték arányban az áránál többet és értékesebbet adni, de nem vagyunk egyformák és ha nem találod hasznosnak, akkor – bár nagyon sajnálom – de úgy veszem, mintha nem vásároltál volna és visszautalom az árát. 

 

 

Close Menu
×
×

Cart