MIÉRT

Mert átéltem, hogy mennyire elveszett az ember komplex segítség nélkül.

Számos sztereotípia él a válásokkal kapcsolatban, amelyektől a falra tudnék mászni… mert akik ezeket éltetik, nos azok még sosem voltak ebben az élethelyzetben. Elég a közhelyekből és a felületességből! A válás az ember életét alapjaiban forgatja át! A válásnak nincs szakembere… csak az egyes részterületeinek, amelyeket érinthet. 

Így én sem lehetek “szakmai tanácsadó”, de meg tudom osztani veled mindazt, amit ezidáig a saját bőrömön megtapasztaltam illetve összegyűjtöttem, rendszereztem és felhasználhatónak találtam. 

FIGYELEM!

A Válótárs a TE nézőpontodból közelít a váláshoz, nem a szakértői (azaz szolgáltatói) oldalról!

NEM KÍNÁLJUK ÜGYVÉDEK, COACH-OK, MENTOROK, PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÓK SZOLGÁLTATÁSAIT! NINCSENEK SZAKEMBEREINK... csak sok tapasztalatunk velük és a válás egészével kapcsolatban. Nem ígérünk többet, mint hogy segítünk átgondolni a Te szemszögedből, hogy miként tudod erőforrásaidat (pénz, idő, kapcsolatok, energia, belső nyugalom) a legcéltudatosabban felhasználni. NEM FOGJUK TUDNI MEGOLDANI HELYETTED A FELMERÜLŐ PROBLÉMÁKAT (ahogy más sem), de igyekszünk előre felhívni a figyelmedet, hogy megelőzhesd őket, vagy ha nem lehet, akkor milyen módon kezelheted a legjobban azokat.
Kezdeti célok

Ahogy kezdődött...

Hosszú-hosszú hónapokat töltöttem azzal, hogy megértsem, mit, miért és mikor kell tennem. Gyakorlatilag éjjel-nappal ezen gondolkodtam, hogy egyetlen apró részlet se kerülje el a figyelmemet. Szakemberek sokaságát hallgattam meg.

Tapasztalatok

... Folytatódott...

Láttam, hogy mégis mennyire egyedül van az ember ilyenkor a bizonytalanságával, félelmeivel, kérdéseivel. Éreztem, hogy kell egy virtuális hely, ahová elbújhat az ember a félelmeivel, ahol azok lassan átváltoznak feladatokká, amelyek végül a célhoz vezetnek.

A megoldás

Amivé lett

Egy olyan hely, ahol nem szakszövegekből kell kihámozni a lényeget, hanem egyszerűen fogalmazzák meg a lényegi összefüggéseket és amikor kell,  finomkodás nélküli őszinteséggel figyelmeztetnek a veszélyekre. Egy hely, ahol valódi segítséget kaphatsz.

EZ NEM EGY SZAKTANÁCSADÓI OLDAL! SAJNOS A VÁLÁSOK KOMPLEXITÁSÁHOZ MÉRT SZAKMA NEM LÉTEZIK, csakis szakterületek vannak, melyek bizonyos kérdéseket részben meg tudnak válaszolni. a mi nézőpontunkból CSAK TAPASZTALATLAN ÉS TAPASZTALT EMBEREK VANNAK. EZEN A HELYEN A TAPASZTALATAInk ÖSSZESSÉGÉT TALÁLHATOD MEG, HOGY MINÉL KEVESEBB VESZTESÉGGEL KERÜLJ ELŐBBI ÁLLAPOTBÓL AZ UTÓBBIBA.  

Close Menu
×
×

Cart