Selected:

Elválok! E-book

3 900 Ft 2 900 Ft

Elválok! E-book

Akció!

Elválok! E-book

Ebben a könyvben arra vállalkozom, hogy a válással kapcsolatos legfőbb kérdéseket felvázoljam, hogy segítsek átlátni ennek a folyamatnak az összetettségét. Mindezt a TE nézőpontodból vizsgálva, miközben igyekszem felhívni a figyelmet a lehetséges buktatókra, illetve azokra a tennivalókra, amelyek révén elkerülheted őket

3 900 Ft 2 900 Ft

Leírás

Hogyan tudom letölteni a könyvet?  

Az E-book rendelés véglegesítésénél meg kell adnod egy jelszót, amivel fizetés teljesítésének visszaigazolása után a https://valotars.hu/ oldalra bejelentkezve (jobb felső sarokban) máris elérhetővé válik számodra a letöltőfelület. A linkre kattintva letöltheted a PDF dokumentumot, amelyet bármilyen eszközön olvashatsz ezentúl. 

Miért?

Ha nekem a kezembe adták volna évekkel ezelőtt ezt az anyagot, akkor nem bizonytalankodtam volna végig a következő három évet, míg végül kimondják a válást. De nem ezt adták, hanem csupa olyan könyvet, dvd-t és hanganyagot, amik arról akartak meggyőzni, hogy nincs menthetetlen kapcsolat, vagy azt ecsetelték, hogy honnan erednek a családi mintáink, milyen romboló hatású az egom, stb. Az biztos, hogy sokat tanultam magamról ezek hatására, csak éppen az idő rohant és nem volt a kezemben semmilyen útmutató. 

Aki ebben a cipőben jár, annak világos és egyértelmű segítségre van szüksége, méghozzá gyorsan.  Nem vagyok párkapcsolati tanácsadó, sem e terület jogi szakértője, csupán egy hétköznapi ember, egy kemény időszakkal a háta mögött, aki már tudja, hogy milyen segítségre lett volna szüksége, mit csinálna másként, hogy szerettei és önmaga lelkivilága a lehető legkevesebbet sérüljön. Tehát nem egy szakkönyvet tartasz a kezedben. De ez a könyv lesz a legmegbízhatóbb társad, amivel együtt tudsz gondolkodni, ami figyelmeztet jó néhány dologra, mielőtt cselekednél.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elválok! E-book” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close Menu
×
×

Cart